Vem är jag?

Hej och välkommen till min blogg! Vad roligt att ni har hittat hit. Här kommer ni få läsa om sådant som jag älskar; recensioner av spel, saker som jag pysslar med i mitt arbete, ALLT som kan ha med 3D, VR och AR att göra! Jag är nämligen Kapten 3D och det här är min passion.

En helt vanlig människa från Örebro med ett särskilt intresse

Nu kanske du undrar hur man får ett så specifikt intresse, och svaret på den frågan är att jag alltid har varit intresserad av den nya teknologin som kommer ut på marknaden. När ja g var yngre fängslades jag tidigt av både TV-spel och datorspel. Jag älskade att spela men blev även intresserad av hur tekniken bakom dessa verkligen fungerade. Jag var helt och hållet betagen av den här häftiga upplevelsen och sedan dess har jag ägnat både mitt arbetsliv och min fritid åt teknik.

Recensioner av diverse saker

Jag älskar som sagt att spela och därför kommer ni på den här sidan att kunna läsa om spel som jag nyligen recenserat. Jag är väldigt ärlig när jag ger kritik. Det tycker jag att man ska vara, annars finns det ingen anledning att hålla på och recensera anser jag! Jag gillar action men även spel som har med strategi att göra. Något som är lite utav en favorit är spel som har historiska inslag i sig så att man lär sig även under tiden man spelar.

Älskar att diskutera

Jag bara älskar när det blir bra diskussioner i forum på nätet och jag hoppas att det kommer bli en och annan givande diskussion även på den här sidan. Så skriv gärna! Var ärliga och öppna med vad ni tycker, det finns inget rätt eller fel. Förhoppningsvis kan vi lära oss av varandra.